Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

μελισσοκομικό σεμινάριο

Ο Μελισσοκομικός Σύλλογος Ν. Λάρισας στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του και ύστερα από ενδιαφέρων των νέων μελών του αλλά και μη, θα πραγματοποιήσει επιμορφωτικό σεμινάριο (αρχαρίων μελισσοκομίας) διάρκειας τριών ημερών.
Το κόστος συμμετοχής για κάθε καταρτιζόμενο είναι 20 €
Για συμμετοχή στο mail του Μελισσοκομικού Συλλόγου: meliclub@yahoo.gr
Και στο γραφείο του συλλόγου κάθε τετάρτη & ώρα 9 ως 1:30 μμ τηλ. 2410533306

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας

Αρκετοί συνάδελφοι και συναδέλφισες τίμησαν με την παρουσία τους την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του μελισσοκομικού συλλόγου Ν. Λάρισας .

Αφού αλλάξαμε ευχές για την νέα μελισσοκομική χρονιά υπήρξε και ολιγόλεπτη ομιλία από τους καλεσμένους μας φορείς της πόλις μας.
Την πίτα μας την ευλόγησε ο αρχιμανδρίτης – μελισσοκόμος πατήρ Ιάκωβος.  
Όσοι κέρδισαν το φλουρί τα δώρα θα τα παραλάβουν από το γραφείο του συλλόγου.




Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

Ο Μελισσοκομικός Σύλλογος Ν. Λάρισας σας προσκαλεί στην  ετήσια κοπή  πίτας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017 στις 11:30 π.μ. στον 3ο όροφο του  επιμελητηρίου Λάρισας (παπακυριαζή 44).

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

Εκδρομή.

Ένα ακόμα όμορφο ταξίδι πραγματοποιήσαμε το τριήμερο αυτό στην έκθεση μελισσοκομίας στο Πλέβεν της Βουλγαρίας. Η εκδρομή έγινε σε συνεργασία με τον μελισσοκομικό σύλλογο Θεσσαλονίκης και με την επικοινωνία με φίλους μελισσοκόμους από Χανιά Αθήνα Κοζάνη Φλώρινα.

Ένα λεωφορείο γεμάτο ανθρώπους που γνωρίσαμε και γίναμε φίλοι τους και στο σημείο αυτό θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συμμετείχαν στην εκδρομή μας. Ο εύθυμος χαρακτήρας τους και η συνέπειά τους έδωσε ευχάριστο χρώμα στο ταξίδι.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους οδηγούς Βασίλη και Γιώργο Βάβα (THESSALOS TRAVEL) που με ευγένεια και ασφάλεια μας πρόσφερε όμορφο και ξεκούραστο ταξίδι.