Τρίτη, 3 Μαρτίου 2015

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΩΝ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΣ 2015

Στα πλαίσια υλοποίησης του συγχρηματοδοτούμενου προγράμματος για τη βελτίωση των συνθηκών παραγωγής και εμπορίας των προϊόντων της μελισσοκομίας, το Κέντρο Μελισσοκομίας Θεσσαλίας και η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Λάρισας   ανακοινώνουν ότι ξεκίνησε η παραλαβή των αιτήσεων για τη συμμετοχή στις δράσεις «αντικατάσταση κυψελών» στην οποία ενισχύεται η δαπάνη για την προμήθεια νέων κυψελών αξίας μέχρι 30,00 € ανά κυψέλη και «οικονομική στήριξη της νομαδικής μελισσοκομίας» έτους 2015. Η περίοδος παραλαβής των σχετικών αιτήσεων μαζί με τα αντίστοιχα δικαιολογητικά θα διαρκέσει μέχρι τις  30/4/15 και πέραν τις ημερομηνίας αυτής καμία αίτηση δεν θα γίνεται δεκτή. Προκειμένου να διευκολυνθεί η υλοποίηση των δράσεων  για τους μελισσοκόμους της Περιφερειακής ενότητας Λάρισας, επόπτης του Κέντρου Μελισσοκομίας θα βρίσκεται στα γραφεία της διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής την Πέμπτη   12/3/15 και κάθε Πέμπτη μέχρι και στις 26/4/15 από 9:00 έως 12:00 το πρωί. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλαμβάνουν αιτήσεις από τα γραφεία  της διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής ΠΕ. Λάρισας και από τα γραφεία του Μελισσοκομικού Συλλόγου Λάρισας, η αίτηση είναι κοινή και για τις δύο δράσεις.
Οι αιτήσεις, για να γίνουν δεκτές, πρέπει να συνοδεύονται από τα κάτωθι δικαιολογητικά:
1.      Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο του μελισσοκομικού βιβλιάριου ή απλό φωτοαντίγραφο με επίδειξη του πρωτοτύπου.
2.      Φωτοαντίγραφο του Ε1 της πιο πρόσφατης φορολογικής δήλωσης
3.      Φωτοαντίγραφο της πρώτης σελίδας βιβλιαρίου Τράπεζας όπου είναι δικαιούχοι
4.      Υπεύθυνη δήλωση 
5.      Πρωτότυπα παραστατικά αγοράς κυψελών νομίμως εκδοθέντα και εξοφλημένα
Προσοχή: Η καταληκτική ημερομηνία έκδοσης για τα τιμολόγια των κυψελών είναι η 30η  Απριλίου. Στην περίπτωση που η αίτηση αφορά στη δράση 3.2 «Οικονομική στήριξη της νομαδικής μελισσοκομίας», υποβάλλονται επιπλέον:
α) φωτοαντίγραφο του βιβλιαρίου ΟΓΑ
β) φωτοαντίγραφο της άδειας κυκλοφορίας του ΦΙΧ, εφόσον αυτό χρησιμοποιηθεί για την μεταφορά των μετακινούμενων κυψελών.
Προσοχή: Η καταληκτική ημερομηνία έκδοσης για τα δελτία αποστολής και τις φορτωτικές η 30η Ιουνίου 2015.
Σε περίπτωση υποβολής της αίτησης δια αντιπροσώπου, η αίτηση πρέπει να συνοδεύεται από εξουσιοδότηση.

Για πληροφορίες να απευθύνεστε στο Κέντρο Μελισσοκομίας Θεσσαλίας στο τηλέφωνο 2421032946 και στη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Λάρισας στο τηλέφωνο 2413511213

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.