Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

ΠΛΕΒΕΝ – ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΣ (3 ή μ ε ρ η ε κ δ ρ ο μ ή)

Ο Μελισσοκομικός Σύλλογος Λάρισας διοργανώνει εκδρομή στο:
ΠΛΕΒΕΝ – ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΣ  (3 ή μ ε ρ η   ε κ δ ρ ο μ ή)
   10 – 12/02/2017
1η  ΜΕΡΑ:  ΛΑΡΙΣΑ – ΣΟΦΙΑ- ΠΛΕΒΕΝ
Συγκέντρωση των εκδρομέων ώρα 06:00 και αναχώρηση για ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, περνώντας  περιφερειακά  από ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΔOΡΚΑΔΑ - ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ. Άφιξη στα Ελληνικά σύνορα ΠΡΟΜΑΧΩΝΑ. Διέλευση και στάση για ψώνια στα καταστήματα DUTY FREE. Στη  συνέχεια διέλευση από τα Βουλγαρικά σύνορα  ΚΟΥΛΑΤΑ και αναχώρηση για ΣΟΦΙΑ. Άφιξη και θα ακολουθήσει μια μικρή περιήγηση της πόλης. Στη συνέχεια χρόνος ελέυθερος για μεσημεριανό φαγητό ή καφέ. Συνεχίζουμε για το Πλέβεν. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Βραδυνό ελεύθερο για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Δείπνο. Διανυκτέρευση.
2η ΜΕΡΑ:  ΠΛΕΒΕΝ – ΕΚΘΕΣΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΣ 
Πρωινό και ημέρα αφιερωμένη στην Διεθνή έκθεση Μελισσοκομίας, όπου φιλοξενεί πάνω από 3500 χιλιάδες μελισσοκόμους και 100 εταιρίες και οργανισμούς από τη Ευρώπη και την Ασία. Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να δούν τα τελευταία προιόντα στον τομέα της Μελισσοκομίας, κτηνιατρικά φάρμακα, προιόντα μελιού, καλλυντικά, ποτά, εκειδικευμένη βιβλιογραφία και άλλα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο . Δείπνο. Διανυκτέρευση.
3η ΜΕΡΑ:  ΠΛΕΒΕΝ – ΛΑΡΙΣΑ
Πρωινό και αναχώρηση για μια τελευταία επίσκεψη στην έκθεση καθώς και το Μουσείο Πολέμου στο Πλέβεν. Στη συνέχεια αναχώρηση για ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ. Άφιξη και χρόνος ελεύθερος στην αγορά της πόλης. Μπορείτε να περιπλανηθείτε στον εμπορικό πεζόδρομο με το πλήθος των καταστημάτων. Γεύμα ατομικά και αναχώρηση για ΕΛΛΑΔΑ. Διέλευση συνόρων. Άφιξη στην Λάρισα τις βραδινές ώρες.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤ ΑΤΟΜΟ :
130€ με πρωινό HOTEL KAYLAKA (για min. 30 άτομα)

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝONTAI :
• Μεταφορές με πολυτελές  πούλμαν του γραφείου μας
• Διαμονή σε επιλεγμένo ξενοδοχείο
•Μετακινήσεις – ξεναγήσεις περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
• Έμπειρο συνοδό,
   • Ασφάλεια αστικής και επαγγελματικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝONTAI :
Είσοδοι  μουσείων, πάρκων και αρχαιολογικών χώρων, διασκεδάσεις, ποτά, φιλοδωρήματα και ό,τι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ:
Ταξιδεύετε με διαβατήριο νέου τύπου η αστυνομική ταυτότητα με λατινικούς χαρακτήρες
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Παπακυριαζή 33 Thessalos Travel
ΤΗΛΕΦΩΝΑ : 2410257100-2410534848 και στο γραφείο του συλλόγου 2410533304
Η συγκέντρωση και αναχώρηση των εκδρομέων θα γίνει ώρα 06:00   από το 2ο χλμ. Αθηνών-Θες/ νίκης (δίπλα από το αεροδρόμιο στον σταθμό διερχόμενων υπεραστικών Λεωφορείων - απέναντι από Παρμπρίζ Δουλγέρη, υπάρχει φυλασσόμενο παρκινγκ για τα ΙΧ.)
Οι θέσεις στο πούλμαν θα εναλλάσσονται κατά τη διάρκεια της εκδρομής .

Η επικύρωση των θέσεων γίνεται κατόπιν προκαταβολής του 30%

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.