Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2017

Η Δικαιοσύνη είναι παρούσα

Πρόσφατα εκδικάστηκε από το ΜΟΝΟΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΊΟ
 Λάρισας αγωγή που κατατέθηκε από τους συναδέλφους μελισσοκόμους κ.κ. Τρέχα Περ. και Κουτίνα Αθαν. με σκοπό να ακυρωθεί το αποτέλεσμα των εκλογών  για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
Οι εν λόγω συνάδελφοι, οι οποίοι είναι και μέλη του Μελισσοκομικού Συλλόγου Λάρισας ήταν και υποψήφιοι για το νέο ΔΣ.
Δεδομένου ότι το αποτέλεσμα δεν ήταν για τους ίδιους το επιθυμητό, καθώς δεν εξελέγησαν, θεώρησαν ότι η εκλογική διαδικασία δεν έγινε σύμφωνα με τα οριζόμενα στο καταστατικό του συλλόγου πιστεύοντας ότι αδικήθηκαν!
Η δικαιοσύνη ωστόσο αποφάνθηκε κατά της κατατεθείσας αγωγής δικαιώνοντας στην ουσία το σύλλογο και επικυρώνοντας εμμέσως πλην σαφώς και τον τρόπο διενέργειας των εκλογών αλλά και το αποτέλεσμά τους.
Με το παρόν σημείωμα θα θέλαμε να γνωστοποιήσουμε σε όλα τα μέλη του συλλόγου μας και να επισημάνουμε στους δύο ενάγοντες ότι κάθε εκλογική αναμέτρηση έχει δύο δεδομένα. Το ένα είναι η τήρηση των αρχών διενέργειας, οι οποίες σκοπό έχουν να εξασφαλίσουν ώστε το αποτέλεσμα τους να είναι δίκαιο και αδιάβλητο και το δεύτερο είναι η βούληση του εκλογικού σώματος, η οποία εκφράζεται στην κάλπη.
Στην προκειμένη περίπτωση και οι διαδικασίες τηρήθηκαν και το αποτέλεσμα ήταν αδιάβλητο, είτε είναι το επιθυμητό για το καθένα μας είτε όχι !!!

Κλείνοντας θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι ενέργειες σαν κι αυτή που προέβησαν οι προαναφερθέντες συνάδελφοι δείχνουν υστεροβουλία και κακή θέληση, δυναμιτίζουν δε το καλό συναδελφικό κλίμα που προσπαθούμε να εδραιώσουμε στο πλαίσιο του συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.