Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019


                                            ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Το Δ.Σ του μελισσοκομικού συλλόγου ανακοινώνει τα εξής:
11)      Λαμβάνοντας υπόψη το άρθρο 6 του καταστατικού θα προχωρήσουμε  σε ΔΙΑΓΡΑΦΗ των μη οικονομικά τακτοποιημένων μελών δίνοντας μια προθεσμία 3 μηνών για την πλήρη εξόφληση των οφειλών τους ,έτσι ώστε να διευκολυνθούν οικονομικά όσοι δεν επιθυμούν την διαγραφή τους.
22)      Την έναρξη των εργασιών για την τροποποίηση του καταστατικού. Τα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΜΕΛΗ ΜΠΟΡΟΥΝ να καταθέσουν τις προτάσεις τους ως προς τα άρθρα που θα τροποποιηθούν είτε μέσω email είτε γραπτώς στο γραφείο του συλλόγου μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2019 έτσι ώστε να προχωρήσουμε στην τροποποίηση στην Τακτική Γενική Συνέλευση.
33)      Την προσωρινή αναστολή της αγοράς ακινήτου προκειμένου να γίνει έρευνα αγοράς για την εύρεση οικονομικότερου η λειτουργικότερου που θα στεγάσει μόνιμα το γραφείο του συλλόγου. Όσα μέλη επιθυμούν να συμμετάσχουν μπορούν να καταθέτουν τις προτάσεις τους στο email του συλλόγου η στο γραφείο του συλλόγου με προθεσμία 3 μηνών.
44)      Το γραφείο του συλλόγου λειτουργεί κάθε τετάρτη από  της 9 πμ έως 13:30 μμ και το απόγευμα από της 6 μμ έως 9 μμ.
55)      Τέλος θέλουμε να σας προσκαλέσουμε να παραβρεθείτε στο χορό και την κοπή πίτας του συλλόγου μας που θα πραγματοποιηθεί στις 1 Μαρτίου 2019 ημέρα παρασκευή και ώρα 8:30 μμ στο κέντρο ΒΕΡΣΑΛΛΙΕΣ. Προσκλήσεις μπορείτε να προμηθευτείτε είτε από το γραφείο του συλλόγου είτε εκείνη την ημέρα από την είσοδο του κέντρου. Η τιμή πρόσκλησης είναι 15 ευρώ ανά άτομο με πλήρες μενού.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.